Tanto las proteínas como las grasas son macronutrientes y, junto con los carbohidratos, se usan principalmente para el crecimiento, la reparación y la producción de energía. Piensa en ellos como “un modo de adquirir nutrientes”.
La nutrición de recuperación se basa en proporcionar al cuerpo el combustible necesario para reponer, reconstruir y adaptarse al estímulo de entrenamiento que ha soportado.
Las grasas son importantes para el rendimiento. Aunque durante mucho tiempo han sido estigmatizadas, ahora apreciamos la correcta combinación de grasas en nuestra dieta para la salud y el rendimiento.
March is National Nutrition Month®, and this year’s theme is “Go Further with Food.” This concept really resides with Sarah Galicki, registered dietitian and medical weight management coordinator at the Center for Obesity and Metabolic Surgery, University of Texas Medical Branch.
When it comes to heart and health and pistachio nutrition, there is scientific research that suggests pistachio nutrition supports a strong heart and healthy blood vessels.
FRESNO, CA – January 23, 2018 — Three recent studies are giving pistachio lovers new reasons to reach for a handful of nuts while at work, and in particular, pistachios.
CHICAGO – October 24, 2017 – Results of a new study among pregnant women with impaired glucose intolerance during gestation (GIGT) or gestational diabetes mellitus (GDM)—commonly known as gestational diabetes—show that eating pistachios may help manage blood sugar levels.